Для приватних осіб Для бізнесу Для партнерів Про компанію Оплата Довідка Прес-центр Ресурси

Обрано новий склад Наглядової ради ПАТ «Укртелеком»

08.10.2013
Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» повідомляє про рішення позачергових Загальних Зборів акціонерів, що відбулися 08 жовтня 2013 року. На Зборах прийнято рішення про зміну складу Наглядової ради компанії.

Відповідно до рішення акціонерів припинено повноваження Голови та членів Наглядової Ради товариства, обраних позачерговими Загальними Зборами акціонерів товариства протокол № 9 від 01.11.11: Peter Goldscheider; Klaus Hartmann; Іллі Солодовського і Георгія Дзекона.

Також  08 жовтня 2013 року затверджено новий склад Наглядової Ради товариства:

• Леонід Нетудихата – Голова Наглядової ради;
  • Ілля Архипов − член Наглядової ради (керуючий директор SCMAdvisors (UK) Limited);
  • Катерина Лапшина –  член Наглядової ради (директор з розвитку медійного бізнесу СКМ);
  • Людмила Павленко – член Наглядової ради (головний юрисконсульт ТОВ «Юридична Фірма «Воропаєв та Партнери»);
  • Стюарт Пауль Рейч (Stuart Paul Reich) – член Наглядової ради (голова Наглядової ради ТОВ «Астеліт»).

Для участі у позачергових Загальних Зборах акціонерів товариства було зареєстровано 117 акціонерів (їх представників) із загальною кількістю голосів 17 646 896 614, що складає майже 94,24% від загальної кількості голосуючих акцій товариства. Позачерговими Загальними Зборами акціонерів розглянуто усі питання порядку денного.

Актуальну інформацію про склад Наглядової ради ПАТ «Укртелеком» можна знайти на сайті компанії  в розділі Про компанію.

04 жовтня Група СКМ і група EPIC завершили операцію купівлі-продажу 100% акцій компанії UA ТELECOMINVEST LIMITED (Кіпр), якій належать корпоративні права ТОВ «ЕСУ» (Україна). Зокрема, ТОВ «ЕСУ» володіє 92,79% акцій ПАТ «Укртелеком» (Україна).