Для приватних осіб Для бізнесу Для партнерів Про компанію Оплата Довідка Прес-центр Ресурси

З 1 травня місцеві дзвінки з таксофонів ПАТ «Укртелеком» не тарифікуються

29.04.2014

Logo

З 1 травня 2014 року мешканці та гості України зможуть здійснювати безкоштовні дзвінки на місцеві фіксовані номери з майже 8 тисяч універсальних таксофонів компанії Укртелеком.

Як соціально відповідальна компанія, Укртелеком насамперед піклується про користувачів своїх послуг і намагається зробити їх  доступнішими для клієнтів, створюючи абонентам унікальні можливості для спілкування. Оператор усвідомлює соціальну важливість фіксованої телефонії для населення країни, тому робить все можливе, щоб послуга була ще більш зручнішою та доступнішою для абонентів. Так як дзвінок на місцеві фіксовані номери буде  надаватися на безкоштовній основі, то немає необхідності у використанні таксофонних карток для здійснення цих дзвінків.

Сьогодні мережа Укртелекому нараховує майже 8 тисяч універсальних таксофонів, які надають й послуги як вихідних, так і вхідних дзвінків. А це означає, що дзвінок с таксофона на таксофон у межах міста і навіть району (смт, села, селища та інших населених пунктів у межах одного району) також не будуть тарифікуватися. У компанії впевненні, що споживачі фіксованої телефонії будуть активно користуватися наданою можливістю на всій території країни.

Таке маркетингове дослідження на дзвінки з таксофонів буде діяти з 1 травня до 30 листопада 2014 року. За результати його проведення компанія прийматиме рішення щодо доцільності продовження діючих тарифів.

Довідка

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Сьогодні компанія надає свої послуги майже 9 мільйонам абонентів фіксованої телефонії, фіксований швидкісний Інтернет «ОГО!» обрали для себе понад 1,6 мільйона клієнтів.

04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» став частиною Групи СКМ.

Компанія СКМ – професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України. Діяльність Групи СКМ сконцентрована в гірничо-металургійній, енергетичній та фінансовій сферах бізнесу, а також у телекомунікаціях, медіабізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, видобутку глин, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні та транспортному бізнесі.

Група СКМ складається з керуючої компанії СКМ і всіх бізнесів, в які інвестує Компанія та над якими здійснює контроль.

До Групи входять понад 100 підприємств і організацій в Україні, Росії, Європейському Союзі (Італія, Великобританія, Болгарія), Швейцарії і США. До складу Групи входять Метінвест, ДТЕК, Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ), Ренесанс-Капітал, АСКА й АСКА-Життя, телекомунікаційна група Vega, Астеліт (оператор мобільного зв'язку life:)), Медіа Група «Україна», видавничий холдинг «Сьогодні Мультимедіа», Група ЕСТА, компанія «Український Ритейл» (мережі магазинів «Брусниця» і «Брусничка»),  «Паралель», UMG Limited (видобуток глин), холдинг HarvEast, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.