Новини / У Києві середня швидкість інтернету зросла з 13 до 21 Мбіт/с

28.12.2016
У столиці першими абонентами, хто  вже  може  оцінити переваги модернізації Укртелекому, стають мешканці житлових масивів Троєщина і Харківський. Тут на заміну застарілим АТС приходять активні розподільчі шафи, а фахівці оператора переключають своїх абонентів на модернізовану мережу. Середня швидкість доступу до інтернету на існуючих ADSL-лініях зросла  в середньому в півтора рази   з  13 до 21 Мбіт/с.

Після підключення до модернізованої мережі  абоненти  отримують можливість  користуватися  ще й  швидкісним інтернетом за технологією VDSL (до 50 Мбіт/с),  якісними  сервісами цифрової телефонії та «Інтерактивним TV».

Модернізація мережі в  Києві  проходить  у рамках наймасштабнішої програми технічної модернізації Укртелекому. За 2,5 роки планується модернізувати мережу компанії у 6 найбільших містах України: Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Запоріжжі та Львові. Загальні інвестиції в модернізацію до 2018 року сягнуть 250 млн доларів.

Довідка

ПАТ "Укртелеком"