Новини / 180 тисяч клієнтів Укртелеком користуються модернізованою мережею

01.06.2017

На оновлене обладнання переключено вже 180 тисяч абонентів Укртелекому

Майже 800 активних розподільчих шаф Huawei уже встановлено в найбільших містах країни, де Укртелеком проводить технічну модернізацію своєї мережі. Нове обладнання замінює застарілі АТС і здатне забезпечити для абонентів надання послуг доступу до інтернет на швидкості від 50 Мбіт/с за технологією VDSL до 1 Гбіт/с по FTTx.

Сьогодні активні шафи Huawei обслуговують вже 180 тисяч абонентів Укртелекому, які користуються перевагами оновленої мережі. Швидкість доступу до інтернету на існуючих ADSL-лініях зростає до можливого максимуму понад 20 Мбіт/с.

Модернізація мережі проходить  у межах наймасштабнішої програми технічної модернізації Укртелекому. За 2,5 роки планується модернізувати мережу компанії у 6 найбільших містах України: Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Запоріжжі та Львові. Загальні інвестиції в модернізацію до 2018 року сягнуть 250 млн доларів.

ПАТ "Укртелеком"