Новини / Невдовзі випускники четвертого сезону «Кращі з Укртелекомом» розпочнуть стажування в компанії

13.06.2017

В середині червня близько 15 кращих випускників програми стануть стажерами. Прийом анкет на осінній набір навчальної програми вже розпочато

Учасники оновленого проекту «Кращі з Укртелекомом» успішно закінчили навчання, розгадавши всі загадки квесту «Ігри стажерів», який став фішкою весняного набору. Це вже четвертий сезон програми, метою якої є залучення активної молоді до компанії. Компанія планує запросити близько 15 «кращих» випускників на оплачуване стажування за різними напрямками діяльності, яке розпочнеться в середині червня. Наразі проводяться співбесіди зі студентами. Наступний етап – офіційне працевлаштування тих стажерів, які продемонструють хороші результати на етапі стажування.

За 5 тижнів учасники програми побували на 9 різноманітних майстер-класах, таких як: «Публічні виступи», «Особиста ефективність», «Старт кар’єри: з чого почати», «Основи телекомунікацій» тощо. Також студенти мали можливість особисто поспілкуватися та задати питання ТОП-менеджменту компанії. «Кращі» дізналися особисті історії успіху Юрія Курмаза, директора компанії; Тетяни Петрук, HR-директора; Дениса Захаренка, B2C-директора та Миколи Давиденка, B2B-директора.

«Проект дав мені можливість спробувати свої сили. Я багато дізнався про телекомунікаційний зв'язок, а він присутній у будь-якій сфері діяльності. Окрема подяка кураторам за доброзичливість та дбайливе ставлення до нас –учасників»,  - поділився враженнями від навчання Денис Шпонька.

«На мою думку, проект в першу чергу направлений на розвиток молодих фахівців – таких як ми, в умовах бізнес-середовища. Цікаві майстер-класи допомогли краще зрозуміти як працює сучасний бізнес», - розповіла Іваненко Жанна.

Особливістю цього сезону навчального проекту «Кращі з Укртелекомом» став квест «Ігри стажерів», протягом якого дівчата та хлопці подорожували магічним королівством «Телекомунікацій», виконували завдання та розроблювали стратегію, отримуючи внутрішню валюту – УКТшки. В результаті учасники вирішували бізнес-кейс та презентували своє рішення на захисті безпосередньо перед ТОП-менеджментом компанії.

Вже восени 2017 року «Кращі з Укртелекомом» з оновленим форматом вітатимуть нових учасників в Одесі, Києві, Львові, Харкові та Дніпрі. Бажаючим взяти участь у конкурсному відборі потрібно заповнити анкету. Перевагу буде надано студентам останніх курсів та випускникам, які в майбутньому планують працювати в телекомунікаційній сфері.

Проект «Кращі з Укртелекомом» стартував в 2015 році. За цей період близько 230 студентів взяло участь у програмі в п’яти містах України.  Понад 130 хлопців та дівчат пройшли стажування в Укртелекомі, з них свою першу офіційну роботу отримали 26 студентів.

ПАТ "Укртелеком"