Новини / Lycamobile виходить на український ринок

24.07.2017
Лондон – Київ, [24 липня]: найбільший у світі оператор мобільного віртуального зв’язку (MVNO)  Lycamobile оголосив про початок своєї роботи в Україні, спільно з національним оператором Укртелеком та мобільним оператором 3Mob. Ця подія стала важливим кроком на шляху розширення діяльності глобальної мережі Lycamobile, який наразі представлений у 22 країн. Україна стала другою країною у Східній Європі після того, як у минулому році оператор успішно запустив роботу у Македонії.

Україна має один із найбільш розвинутих телекомунікаційних ринків у Східній Європі, де на 100 людей використовується 144 SIM-карти . Це означає, що майже половина людей з понад  42,5 млн. населення має більше ніж одну мобільну SIM-карту. Оскільки мільйони українців живуть за кордоном, робота Lycamobile дасть можливість скористатися недорогим сервісом компанії, завдячуючи чому кожен зможе підтримувати зв'язок з друзями та сім'єю, а також спілкуватися зі своїми близькими по всьому світу та вдома. Пропозиції від Lycamobile мають привабити багатьох людей, так як дозволяють здійснювати дзвінки та відправляти SMS-повідомлення по вигідним тарифним планам, а також користуватися збільшеним інтернет-трафіком.

Після запуску роботи, клієнти в Україні матимуть доступ до національної картки 3Mob, яка буде включати вигідні тарифні плани від Lycamobile. Lycamobile пропонує безлімітну безкоштовну можливість використовувати тарифні плани у будь-якій країні, де працює оператор, для цього лише треба поповнити свій рахунок на 100 грн. (ще додаткові 100 хвилин будуть надані при поповнення рахунку на 25 грн.)  – це єдиний оператор, який має настільки привабливу пропозицію для своїх споживачів. З великої кількості українців, які живуть за кордоном у таких країнах, як Польща, Румунія та США, ця можливість суттєво полегшить спілкування між рідними та близькими людьми. Клієнти також зможуть отримати доступ до недорогих пакетів Lycamobile: 16 ГБ інтернет-трафіку, 300 хвилин, 300 SMS-повідомлень і 300 хвилин у мережі Lyca усього за 130 грн.

Голова правління Lyca Group Аліраджа Субаскаран зазначив: «Ми раді, що почали роботу в Україні та завдячуючи співпраці з «Укртелеком» та  3Mob, компанія зможе суттєво розширити свої послуги у регіоні. Наші конкурентоспроможні тарифи дозволять українцям спілкуватися зі своєю сім'єю та друзями, незважаючи на те, як далеко вони один від одного знаходяться. Будучи одним із найважливіших ринків у Східній Європі, ми сподіваємось на активний ріст кількості наших користувачів в Україні».

Заснована у 2006 році, компанія Lycamobile швидко зростала і зараз її послугами користуються більше 15 мільйонів людей на п'яти континентах світу. Цей розвиток посилює цінність зв'язності, доступності і довіри компанії та підтримує її стратегію розвитку, яка включає в себе запуск доступного кожному зв’язку, обміну SMS-повідомленнями та використання інтернет-трафіку на нових ринках, включаючи Східну Європу, Африку, Латинську Америку та Південно-Східну Азію.

ДОВІДКА
Lycamobile – найбільший віртуальний мобільний оператор у світі, який працює у 22 країнах та є лідером міжнародного ринку передплачених мобільних дзвінків, обслуговуючи 15 мільйонів споживачів по всьому світу, кількість яких зростає кожні 2 секунди. Компанія була заснована у 2006 році і швидко стала світовим брендом, який є синонімом зв‘язку споживачів із їхніми близькими як у межах однієї країни, так і через океани, кордони й мережі за найнижчою ціною.
Швидке реагування Lycamobile, фокусування на наданні послуг користувачу та інноваційна бізнес-стратегія – це його конкурентні переваги, які допомогли досягнути більшого покриття серед населення Європи, ніж у будь-якого іншого оператора. Компанія продовжує регулярно розширювати своє покриття, нещодавно додавши до своєї мапи Македонію та плануючи додаткові презентації послуг в інших країнах вже цього року.

ПАТ "Укртелеком"