Для приватних осіб Для бізнесу Для партнерів Про компанію Оплата Довідка Прес-центр Ресурси

Нові вигідні тарифи на безлімітний Інтернет від Укртелекому

28.05.2014

Нові вигідні тарифи на безлімітний Інтернет від Укртелекому

3 26 травня 2014 року ПАТ «Укртелеком» вводить нові тарифи на безлімітний Інтернет для існуючих та нових абонентів.

Укртелеком запроваджує лінійку тарифів безлімітного Інтернет-доступу для нових та існуючих абонентів, фізичних осіб на всій території України. Наразі, оператор виділяє 4 географічні  групи та пропонує від 3 до 5 тарифів, залежно від місця проживання абонента.Назва тарифу відповідає швидкості доступу до мережі Інтернет.

При підключенні на нові тарифи абоненти зможуть придбати  Wi-Fi роутер за 1 грн.

«Ми детально вивчили потреби користувачів Інтернету у різних містах України. В результаті була сформована нова тарифна лінійка, яка максимально відповідає очікуванням абонентів та конкурентній ситуації, - прокоментував введення нових тарифів директор з розвитку масового сегменту ПАТ «Укртелеком» Денис Захаренко. – Таким чином, клієнти Укртелекому отримують прості та вигідні тарифи для користування ресурсами всесвітньої мережі».

Для мешканців міст-мільйонників та обласних центрів оператор розробив  тариф «П’ятірка» з доступом до мережі на швидкості до 5 Мбіт/с. Для користувачів Інтернету у великих та середніх містах діятиме тариф «Двійка». Ці пропозиції стануть у нагоді для щоденного спілкування у соціальних мережах, перегляду новин та користування електронною поштою.

Для любителів музики, кіно та відео Укртелеком рекомендує підключити тариф «Двадцятка» або «Десятка» з доступом до мережі на швидкості до 20 і 10 Мбіт/с відповідно.

Для мешканців районних центрів, невеличких міст та селищ оператор пропонує тариф «Половинка» зі швидкістю Інтернет-доступу 0,5 Мбіт/с, аналогічно діють тарифи «Одиничка» «Двійка», «П’ятірка», «Десятка» та «Двадцятка».

Дізнатися про перелік міст, для яких діють вказані пропозиції, можна на сайті оператора.

Існуючі абоненти можуть безкоштовно змінити свій поточний тариф на новий у будь-який зручний для себе спосіб: за допомогою системи самообслуговування «Мій Укртелеком».

Інтернет – це Укртелеком!

Інтернет «ОГО!»  від Укртелекому - виключно безлімітні тарифні плани, які здатні задовольнити найвибагливіших користувачів Інтернету. Компанія і надалі дотримуватиметься принципів прозорості у формуванні тарифних планів, пропонуючи кожному користувачу «ОГО!» тільки реальні для його телефонної лінії швидкості. Саме такий підхід дає змогу нашим абонентам обирати оптимальні варіанти підключення та користування послугою «ОГО!».

Компанія Укртелеком пропонує надзвичайно вигідні умови підключення до швидкісного безлімітного Інтернету «ОГО!»  на всій території України.

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Сьогодні компанія надає свої послуги майже 9 мільйонам абонентів фіксованої телефонії, фіксований швидкісний Інтернет «ОГО!» обрали для себе понад 1,6 мільйона клієнтів.

04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» став частиною Групи СКМ.

Компанія СКМ – професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України. Діяльність Групи СКМ сконцентрована в гірничо-металургійній, енергетичній та фінансовій сферах бізнесу, а також у телекомунікаціях, медіабізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, видобутку глин, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні та транспортному бізнесі.

Група СКМ складається з керуючої компанії СКМ і всіх бізнесів, в які інвестує Компанія та над якими здійснює контроль.

До Групи входять понад 100 підприємств і організацій в Україні, Росії, Європейському Союзі (Італія, Великобританія, Болгарія), Швейцарії і США. До складу Групи входять Метінвест, ДТЕК, Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ), Ренесанс-Капітал, АСКА й АСКА-Життя, телекомунікаційна група Vega, Астеліт (оператор мобільного зв'язку life:)), Медіа Група «Україна», видавничий холдинг «Сьогодні Мультимедіа», Група ЕСТА, компанія «Український Ритейл» (мережі магазинів «Брусниця» і «Брусничка»),  «Паралель», UMG Limited (видобуток глин), холдинг HarvEast, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.