Для приватних осіб Для бізнесу Для партнерів Про компанію Оплата Довідка Прес-центр Ресурси

Інтернет від Укртелекому – в 44 нових населених пунктах

13.08.2014

ukrtelecom_logotype1.jpg

Укртелеком продовжує активно розширювати географію надання послуг швидкісного інтернет на всій території країни. Лише в першому півріччі 2014 року оператор забезпечив безлімітним доступом до «всесвітньої павутини» 44 нові населені пункти в 16 областях України.

Завдяки Укртелекому зануритися в безмежний світ інтернету зможуть ще близько 6 тис. мешканців невеликих сіл і селищ. Абоненти відкривають для себе принципово нові можливості для власного розвитку та ведення бізнесу. Поява інтернету також сприяє поліпшенню економічної ситуації регіонів.

Оператор, як відповідальний бізнес, насамперед підключає школи і дитячі сади, установи охорони здоров'я, органи місцевого самоврядування та інші соціальні об'єкти. Розширення географії інтернет-послуг є одним із стратегічних завдань компанії.

У другому півріччі 2014 року Укртелеком планує збільшити темпи розширення географії надання інтернет-послуг у населених пунктах країни.

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Сьогодні компанія надає свої послуги майже 9 мільйонам абонентів фіксованої телефонії, фіксований швидкісний Інтернет обрали для себе понад 1,6 мільйона клієнтів.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійної, електроенергетичної і фінансової, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, глиновидобутку, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі.

04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» став частиною Групи СКМ.

До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк і Ренесанс-Капітал, АСКА і АСКА-Життя, телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.

Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.

100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.

Веб-сайт Компанії СКМ: http://www.scm.com.ua/