Для приватних осіб Для бізнесу Для партнерів Про компанію Оплата Довідка Прес-центр Ресурси

У жовтні Укртелеком забезпечив інтернетом 55 нових населених пунктів

10.11.2014

ukrtelecom_logotype1.jpg

У жовтні оператор значно активізував роботи з розширення географії надання інтернет-послуг у невеликих населених пунктах України. Протягом місяця безлімітний інтернет з'явився в 55 селах 16 областей країни, що становить понад 35% від усіх населених пунктів, підключених у поточному році.

Укртелеком єдиний оператор, який забезпечує безлімітним доступом у мережу невеликі і віддалені населені пункти. Як соціально відповідальний бізнес, оператор знаходить можливості підключати соціальні об'єкти на привабливих умовах. Укртелеком вважає регіональні ринки як один з основних стратегічних напрямків розвитку послуг ШСД. Компанія продовжує реалізацію програм з розширення інтернет-покриття на всій території країни, забезпечуючи максимальну кількість українців безлімітним доступом у мережу.

Завдяки інтернет-технологіям місцеве самоврядування, освіта, медицина отримують додаткові можливості для розвитку. Інтеграція у всесвітню мережу дозволяє прискорити вирішення багатьох завдань у цих галузях, що позитивно впливає на ефективність роботи.

Сільські підприємства за допомогою інтернету можуть розширити ринки збуту, розмістивши свої пропозиції в мережі, відстежувати попит на продукцію, приймати заявки через інтернет. Відповідно в невеликих населених пунктах з'являються нові робочі місця, розвивається економіка регіонів.

За даними Центру Разумкова в середині вересня в Україні 45% населення країни не мало доступу до мережі інтернет, а отже і не використало можливості, які надає всесвітня павутина. За даними дослідження, більшість з них проживають у невеликих населених пунктах.

Нагадаємо, що з початку поточного року Укртелеком забезпечив інтернетом 146 нових населених пунктів.

Зокрема, в жовтні підключено:

• Вінницька область - Шипинки, Ракова, Пляхова, Ворошилівка, Скоморошки, Мухівці, Голубече;
  • Волинська область - Топільне, П'ятидні, Колодяжне, Старовойтове, Прилуцьке, Павлівка, Вишнів, Городок, Замшани; Згорани;
  • Дніпропетровська область - Саксагань;
  • Івано-Франківська область - Яблуниця, Вільхівці, Живачів;
  • Житомирська область - Корнин, Будичани;
  • Київська область - Нещерів;
  • Львівська область - Берлін, Корчин, Свірж, Зозулі, Рудники;
  • Миколаївська область - Себине, Чапаєвка;
  • Одеська область - Ставрове, Новосамарка, Мурована, Бочманівка, Майорське, Бузинове, Вільне, Лиманське;
  • Полтавська область - Лобачі, М'якеньківка;
  • Рівненська область - Підгайці, Береги, Крупець;
  • Сумська область - Самотоївка, Баничі;
  • Тернопільська область - Кошляки, Сухівці, Цигани, Ромашівка;
  • Хмельницька область - Малиничі;
  • Херсонська область - Новодмитрівка, Старосілля, Боргове;
  • Чернігівська область - Олешівка.

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Сьогодні компанія надає свої послуги майже 9 мільйонам абонентів фіксованої телефонії, фіксований швидкісний Інтернет обрали для себе понад 1,6 мільйона клієнтів.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійної, електроенергетичної і фінансової, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, глиновидобутку, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі.

04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» став частиною Групи СКМ.

До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк і Ренесанс-Капітал, АСКА і АСКА-Життя, телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.

Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.

100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.

Веб-сайт Компанії СКМ: http://www.scm.com.ua/