Для приватних осіб Для бізнесу Для партнерів Про компанію Оплата Довідка Прес-центр Ресурси Smart Line від Укртелеком

Понад 20 нових населених пунктів забезпечено інтернетом від Укртелекому

20.11.2014

ukrtelecom_logotype1.jpg

Укртелеком продовжує активно розширювати географію надання інтернет-послуг у невеликих селищах і селах. У першій половині листопада безлімітний інтернет з'явився ще в 24 селах 10 областей України.

Уже традиційно, серед перших абонентів оператора в цих населених пунктах – школи і дитячі садки, сільські ради і медичні установи. Більшості з них Укртелеком пропонує привабливі умови підключення послуги. Отримавши безлімітний доступ до всесвітньої мережі, соціальні об'єкти покращують свої робочі процеси і прискорюють прийняття необхідних рішень.

У селах Миколаївської та Вінницької областей до інтернету вже підключилися місцеві аграрні та фермерські господарства. Завдяки веб-технологіям вони зможуть відстежувати останні тенденції галузі і застосовувати кращі світові агропрактики. Це відповідно сприяє підвищенню інвестиційної привабливості бізнесу та створенню нових робочих місць.

Світовий досвід свідчить, що без доступу до всесвітньої павутини сьогодні неможливий розвиток економіки держави. Наприклад в Естонії, яка визнана лідером у ЄС з впровадження інновацій, інтернетом користується мільйон мешканців. При цьому її населення складає лише 1,3 мільйона. Ще в 1990-х роках усі навчальні заклади в Естонії були підключені до інтернету.

Укртелеком продовжить розширювати інтернет-покриття в невеликих населених пунктах. Оператор вибрав регіональний вектор як один із стратегічних напрямків розвитку інтернету. В результаті, з початку року доступ до всесвітньої мережі отримали сотні сільських соціальних об'єктів, бізнес-структур і тисячі місцевих жителів.

Зокрема, в першій половині листопада підключено:

Вінницька область: Вербовець, Котюжани, Білий Камінь, Велика Бушинка, Глухівці, Високе, Гордіївка;

Дніпропетровська область: Булахівка, Вишневе;

Івано-Франківська область: Воронов;

Львівська область: Нижанковичі, Олексичі, Стара Сіль, Стрільбичі;

Миколаївська область: Софіївка;

Сумська область: Низи;

Тернопільська область: Пробіжна, Присівці;

Херсонська область: Петрівка;

Хмельницька область: Городище;

Чернігівська область: Іванівка, Красне, Количівка, Митченки.

Нагадаємо, що в жовтні 2014 року Укртелеком забезпечив безлімітним інтернетом 55 населених пунктів у 16 областях країни. З початку року оператор вже розширив покриття на 170 українських сіл і селищ.

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Сьогодні компанія надає свої послуги майже 9 мільйонам абонентів фіксованої телефонії, фіксований швидкісний Інтернет обрали для себе понад 1,6 мільйона клієнтів.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійної, електроенергетичної і фінансової, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, глиновидобутку, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі.

04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» став частиною Групи СКМ.

До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк і Ренесанс-Капітал, АСКА і АСКА-Життя, телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.

Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.

100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.

Веб-сайт Компанії СКМ: http://www.scm.com.ua/