70 тисяч користувачів інтернету на Херсонщині

14.12.2016
У Херсонській області Укртелеком інтернетизував більше сотні містечок і сіл

Укртелеком продовжує розширювати покриття широкосмугового доступу до мережі інтернет по всій території України. Компанія працює над тим, щоб якомога більше українців  могли користуватися сучасними телекомунікаційними послугами. Так, кількість інтернет-абонентів на Херсонщині сягнула 70 тисяч.

Особлива увага приділяється інтернетизації невеликих населених пунктів, забезпечуючи мешканцям нові можливості для розвитку та інтеграції у сучасний цифровий простір. Сьогодні безлімітний інтернет від Укртелекому є у 109 населених пунктах Херсонської  області, зокрема і  в 89  селах та селищах міського типу.

Для своїх користувачів інтернету компанія пропонує сучасні та доступні послуги. Наприклад, «Інтерактивне TV» поєднує в собі цікавий контент та інтерактивні можливості. Клієнти мають можливість самостійно керувати своїм телевізором: телепрограми вже розподілено за категоріями (новини, сімейні, спортивні, розважальні тощо), у відеотеці працює зручний пошук. Також можна ставити телепрограми на паузу (до 10 хв), перезапускати передачі прямого ефіру на початок або переглядати їх у записі в зручний час. Більше того, дивитися ТБ-канали  можна одночасно на екрані телевізора і на смартфонах та планшетах.

У цілому фіксованим безлімітним інтернетом від компанії Укртелеком користується більше 1,6 млн. абонентів у понад 2 тисячах населених пунктів України.

Довідка

Зворотний зв'язок   Домашній Інтернет   Безпроводовий Інтернет