Швидкість доступу до інтернету у абонентів Укртелекому зростає в 1,5 рази

26.12.2016

В Харкові триває переключення  мешканців мікрорайону Олексіївка, проспекту Гагаріна та району аеропорту на нову мережу. Завдяки технічній модернізації, в абонентів Укртелекому, яких уже переключено на нову мережу, середня швидкість доступу до інтернету на існуючих ADSL-лініях зросла в середньому в півтора рази і сягнула 20 Мбіт/с. Абоненти, які обрали доступ за технологією VDSL отримали доступ в інтернет на швидкості до 65 Мбіт\с.

Загалом же у межах масштабного проекту  модернізації  в Харкові будується  нова волоконно-оптична мережа довжиною до 1350 км, замінюються 79 застарілих АТС на 690 нових активних шаф. Наразі встановлено вже 46 нових розподільчих шаф у різних районах Харкова.

Нагадаємо, що модернізація мережі в Харкові відбувається у рамках наймасштабнішої програми технічної модернізації за всю історію Укртелекому. За 2,5 роки планується модернізувати мережу компанії у 6 найбільших містах України: Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Запоріжжі та Львові. Загальні інвестиції в модернізацію до 2018 року сягнуть 250 млн доларів.

Довідка

Зворотний зв'язок   Домашній Інтернет   Безпроводовий Інтернет