Для приватних осіб Для бізнесу Для партнерів Про компанію Оплата Довідка Прес-центр Ресурси

«Інтерактивне TV» від Укртелекому – відкрито доступ до всього преміального контенту

29.12.2016

З 1 по 15 січня 2017 року Укртелеком традиційно дає можливість користувачам «Інтерактивного TV» переглядати преміальний контент, у тому числі й канали в HD якості без додаткової оплати

На період новорічних та різдвяних свят Укртелеком підготував для своїх клієнтів сюрприз. Всі користувачі «Інтерактивного TV» незалежно від обраного пакету («Оптимальний» чи «Стартовий») матимуть доступ до всіх найрейтинговіших телеканалів, кінозалів, відеобібліотеки тощо. Мова йде про понад 120 популярних українських та зарубіжних телеканалів серед яких: 14 каналів найвищої HD-якості, 12 згрупованих за інтересами кінозалів та повний доступ до всієї відеобібліотеки з 10 000 фільмів, серіалів, шоу.

Для того, щоб скористатися Преміальним пакетом в святкові дні без додаткової оплати користувачу необхідно перезавантажити «ТВ-приставку». Доступність телеканалів у HD-якості залежатиме від наявної технічної можливості.

Нагадаємо, переглядати «Інтерактивне TV» можна також одночасно на планшетах та смартфонах. Для цього потрібно скачати відповідний додаток у Google Pay або App Store та встановити його. Код активації послуги надається фахівцем Контакт-центру компанії.

Детальніше ознайомитися з переліком каналів та кінозалів можна на сайті

Укртелеком бажає вам веселих свят!

Послуга «Інтерактивне TV» надається ТОВ «Діджітал Скрінз» (ТМ OLL TV) за підтримки ПАТ «Укртелеком».