Для приватних осіб Для бізнесу Для партнерів Про компанію Оплата Довідка Прес-центр Ресурси

Літо з інтернетом

31.05.2017

На початок червня інтернет від Укртелекому є у понад 2150 населених пунктах України

Ще 26 сіл у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Київській, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській, Рівненській, Сумській, Тернопільській та Хмельницькій областях підключено до інтернету. І тепер тисячі мешканців цих населених пунктів можуть користуватися  всесвітньою мережею, отримуючи доступ  до нових знань та розвитку.

Завдяки розширенню покриття широкосмугового доступу на початок літа інтернет від Укртелекому доступний у 2152 містах і селах країни. Оператор продовжує реалізацію проектів з інтернетизації невеликих населених пунктів, інвестуючи в розширення географії покриття, модернізацію мережі та підвищення якості послуг.

Для своїх інтернет-абонентів компанія пропонує цікаві сучасні сервіси. Наприклад, «Інтерактивне TV», користувачі якого можуть самостійно керувати своїм телевізором: телепрограми вже розподілені за категоріями (новини, сімейні, спортивні, розважальні тощо), у відеотеці працює зручний пошук. Також можна ставити телепрограми на паузу, перезапускати передачі прямого ефіру на початок або переглядати їх у записі в зручний час.