Для приватних осіб Для бізнесу Для партнерів Про компанію Оплата Довідка Прес-центр Ресурси

Троєщина, Лісовий та Харківський переходять на нову мережу

15.06.2017
У Києві Укртелеком  переключає  своїх абонентів на модернізовану інфраструктуру

Понад 80 тисяч  мешканців столичних  житлових масивів Троєщина, Лісовий і Харківський  вже користуються послугами оновленої  мережі Укртелекому. Тут   триває заміна застарілих  АТС на сучасні активні розподільчі  шафи, а абонентів переключають  на модернізовану інфраструктуру. Завдяки цьому швидкість інтернету на існуючих ADSL-лініях  зросла  в півтора рази  – до 21 Мбіт/с. Також тепер є можливість  користуватися якісними сервісами цифрової телефонії,  «Інтерактивне TV» і швидкісним інтернетом за технологією VDSL  до 50 Мбіт/с.

У рамках технічної модернізації мережі у Києві вже встановлено більше 220 активних розподільчих шаф. Роботи тривають постійно, кількість користувачів оновленої мережі зростає щодня.

Модернізація мережі в  Києві  проходить  у рамках масштабнішої програми технічної модернізації Укртелекому  у 6 найбільших містах України.