Віртуальний оператор Lycamobile завершив процедуру ліцензування для надання послуг мобільного зв‘язку в Україні

11.07.2017
ЛОНДОН, [11 липня]:
Lycamobile, один із найбільших у світі віртуальних операторів мобільного зв‘язку (MVNO), анонсував сьогодні завершення процесу ліцензування для роботи в Україні. Партнером з надання сервісів в Україні став національний телеком-оператор Укртелеком спільно з мобільним оператором 3Mob. Ця подія – ще один крок на шляху розширення світової мережі Lycamobile, яка тепер працює в  22 країнах.

Ринок телекомунікацій в Україні наразі один із найбільш розвинутих у регіоні, та нараховує близько 144 «мобільних» номерів на 100 осіб. Це означає: велика частина 42,5-мільйонного населення країни користується більш ніж однією SIM-картою.  Для мільйонів українців, які живуть за кордоном, майбутнє впровадження послуг дасть можливість скористатися перевагами недорогих сервісів Lycamobile. Вони зможуть залишатися на зв’язку з родиною та друзями, а також контактувати з близькими по всьому світу та вдома. Пропозиція Lycamobile «усередині країни» покаже свою конкурентну здатність, надаючи українцям пакети послуг з великою кількістю дзвінків, повідомлень та інтернету за виправдану вартість.
Lycamobile представить свої послуги в Україні у партнерстві з 3Mob, дочірнім мобільним оператором найбільшого національного телеком-оператора Укртелеком. 3Mob презентував першу в Україні 3G мережу, а після запуску послуги клієнти Lycamobile отримають доступ до широкої мапи покриття оператора по всій країні.

Голова Lyca Group Алліраджа Субаскаран прокоментував:Ми раді повідомити про отримання ліцензування в Україні та партнерство з Укртелекомом і 3Mob. Це дозволить нам розширити пропозицію нашого сервісу в регіоні найближчими тижнями. Ми з нетерпінням чекаємо на те, щоб допомогти Україні розвиватися як одному із найважливіших ринків Східної Європи і створити можливість для клієнтів контактувати із їхніми близькими – вдома та за кордоном”.

Директор Укретелекому Юрій Курмаз додав: “Партнерство з Lycamobile, яке надасть його споживачам доступ до 3G-покриття Укртелекому в Україні, створить нові можливості і для 3Mob. Існуючі цінові обмеження на дзвінки між мережами та значна ринкова потужність найбільших українських мобільних операторів історично обмежила розвиток менших провайдерів країни. Завдяки партнерству з Lycamobile, сильним міжнародним гравцем, українці отримають доступ до інтернету, дзвінків та повідомлень за виправдану ціну, що є значним кроком у напрямку руйнування бар’єрів для комунікації споживачів у регіоні”.

Lycamobile швидко розвивається та наразі надає послуги 15 мільйонам користувачів на 5 континентах. Такий швидкий розвиток за останній час зміцнив цінності компанії: зв’язок, доступність та довіру, і підтримує її стратегію розвитку, яка полягає у запуску дзвінків, повідомлень та сервісів обміну даними за низькою ціною на нових ринках, включаючи Східну Європу, південну частину африканського континенту, Латинську Америку та Південно-Східну Азію.

ДОВІДКА
Про Lycamobile. Lycamobile – найбільший віртуальний мобільний оператор у світі, який працює у 22 країнах та є лідером міжнародного ринку передплачених мобільних дзвінків, обслуговуючи 15 мільйонів споживачів по всьому світу, кількість яких зростає кожні 2 секунди. Компанія була заснована у 2006 році і швидко стала світовим брендом, який є синонімом зв‘язку споживачів із їхніми близькими як у межах однієї країни, так і через океани, кордони й мережі за найнижчою ціною.
Швидке реагування Lycamobile, фокусування на наданні послуг користувачу та інноваційна бізнес-стратегія – це його конкурентні переваги, які допомогли досягнути більшого покриття серед населення Європи, ніж у будь-якого іншого оператора. Компанія продовжує регулярно розширювати своє покриття, нещодавно додавши до своєї мапи Македонію та плануючи додаткові презентації послуг в інших країнах вже цього року.
Lycamobile доступний в Австрії, Бельгії, Данії, Франції, Німеччині, Ірландії, Італії, Македонії, Нідерландах, Норвегії, Польщі, Португалії, Румунії, Іспанії, Швеції, Швейцарії, Великій Британії, Україні, Гонконгу, Тунісі, США та Австралії.

Про Укртелеком. Публічне акціонерне товариство Укртелеком – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.
Укртелеком пропонує своїм клієнтам повний спектр телеком-послуг: швидкісний інтернет, фіксовану та мобільну телефонію, мережі обміну даними, послуги Дата-центру і «хмарні» рішення.
З 2013 року мажоритарним акціонером ПАТ «Укртелеком» є СКМ.

Зворотний зв'язок   Домашній Інтернет   Безпроводовий Інтернет
Оплата рахунку   Онлайн TV    IP-телефонія