Отримувати новини від Укртелеком

Адреса

Україна, Київ-601, 01601, бульвар Т.Шевченка, 18

16.05.2016

Витрати на паливо для транспорту Укртелекому знизилися на 20% за рахунок оптимізації використання автопарку

Корпоративний транспортний парк Укртелекому було оснащено GPS-трекерами, що дало можливість підвищити ефективність його роботи і знизити витрати на паливо на 20% за перший квартал 2016 року

На сьогодні близько 3500 одиниць транспорту Укртелекому вже мають GPS-трекер на борту. Така система дозволяє прискорити обслуговування клієнтів, швидше усувати поломки, пов'язані з аваріями мереж, оскільки контролює переміщення транспортних засобів. Крім цього, установка систем моніторингу дозволила досягти 20% економії витрат на паливо для 3 тисяч автомобілів. Це результат першого кварталу 2016 року у порівнянні з аналогічним періодом минулого. Його вдалося досягти за рахунок оптимізації використання транспорту і маршрутів його пересування. До кінця травня 2016 року Укртелеком планує завершити установку приладів на всі транспортні засоби корпоративного парку і підключити їх до системи моніторингу.

Проект оснащення автопарку Укртелекому системою GPS-моніторингу стартував у листопаді 2015 року в партнерстві з компанією ТОВ «СКАЙРІВЕР» – одним з провідних українських розробників програмних рішень і постачальників послуг у сфері GPS-моніторингу, управління і контролю роботи автопарків.