Отримувати новини від Укртелеком

Адреса

Україна, Київ-601, 01601, бульвар Т.Шевченка, 18

21.03.2022

Кооперація задля відкриття тимчасового прихистку у Львові

Об’єднаними зусиллями бізнесу було відкрито тимчасовий прихисток, організований у Львові. Ініціатива втілюється Володимиром Бородянським у кооперації з Укртелекомом, БФ Твоя Опора, PRO PM та Наталією Дерен з 7CI Group Приміщення обладнані всім необхідним для транзитного та тимчасового перебування тих, хто був вимушений залишити свої домівки через напад російських військ. У прихистку вже розгорнуто 59 ліжкомісць. У подальшому їхню кількість планується збільшити до 200. Вже зараз у переобладнаних приміщеннях розміщуються люди. Партнери, що долучилися, здійснюють ремонт та перевлаштування прихистку, забезпечують належне використання приміщення, дотримання норм і правил, залучають фінансування та волонтерську допомогу. Укртелеком зі свого боку безкоштовно надає приміщення та забезпечує постачання комунальних послуг до нього. АТ «Укртелеком» активно використовує свої приміщення для гуманітарних потреб – оператор самостійно організував прихистки для евакуйованих працівників та їхніх сімей у восьми містах: Кропивницькому, Полтаві, Хмельницькому, Ужгороді, Львові, Чернівцях, Яремчі, Івано-Франківську. Станом на 21 березня організовано 224 ліжкомісця, з яких наразі зайняті близько половини.