Отримувати новини від Укртелеком

Адреса

Україна, Київ-601, 01601, бульвар Т.Шевченка, 18

17.11.2022

Укртелеком розпочав відновлення своєї інфраструктури на Херсонщині

АТ «Укртелеком» відновлює свою господарську діяльність у низці звільнених від ворога населених пунктів Херсонської області, фахівці проводять ремонтно-відновлювальні роботи, адже значна частина інфраструктури була знищена або пошкоджена

АТ «Укртелеком» відновлює діяльність у звільнених від російського агресора населених пунктах Херсонської області. Після завершення всіх необхідних заходів з боку ЗСУ, ДСНС, Нацполіції та отримання відповідних дозволів розпочато відновлення інфраструктури. Наразі такі  роботи уже тривають на 30% деокупованої території області, де розгорнуто мережі Укртелекому. Фахівці Укртелекому проводять обстеження пошкоджених і знищених  ворогом мереж, будівель, обладнання і розпочинають їх відновлення. Ремонтно-відновлювальні бригади були готові заздалегідь і тому одразу, за умови безпечного перебування співробітників на цих територіях, приступили до роботи.

Технічні підрозділи Укртелекому координують свої дії з Держспецзв’язком, ДСНС і ЗСУ та відновлюють свою телекомунікаційну інфраструктуру, щоб забезпечити інтернет та телефонію для мешканців і підприємств деокупованих населених пунктів Херсонщини. Варто зауважити, що надання телекомунікаційних послуг залежить від наявності сталого електропостачання.

Фахівці Укртелекому докладають максимум зусиль, щоб за можливості максимально швидко проводити ремонтно-відновлювальні  роботи та повертати послуги абонентам.