Отримувати новини від Укртелеком

Адреса

Україна, Київ-601, 01601, бульвар Т.Шевченка, 18

12.09.2022

Відновлення зв’язку в звільнених населених пунктах

Фахівці Укртелекому вже підготувалися до відновлення зв’язку в звільнених від окупантів населених пунктах Харківщини. Наші аварійно-ремонтні бригади розпочнуть роботи, як тільки отримають безпечний доступ до ліній та вузлів зв'язку. Технічні підрозділи Укртелекому вже зараз координують свої дії з ДСНС і ЗСУ, і після проведення ними необхідних заходів займуться відновленням телекомунікаційної інфраструктури, щоб забезпечити інтернет та телефонію для мешканців і підприємств в цих населених пунктах. Окрім того, надання телекомсервісів також залежить від наявності сталого електропостачання. Укртелеком вже підготував усі необхідні ресурси для оперативного проведення ремонтно-відновлювальних робіт.

Загалом працівники Укртелекому продовжують працювати над відновленням послуг. Протягом цієї доби бригади оператора відновлюють послуги зв’язку після ворожих ракетних обстрілів цивільної енергетичної інфраструктури. Наразі робота мережевих вузлів Укртелекому, зокрема, в деяких районах Харківської, Донецької та Полтавської областей, забезпечується власними автономними джерелами електроживлення, але спільно з фахівцями районних електромереж аварійно-ремонтні бригади Укртелекому роблять все можливе, щоб якомога швидше відновити сталу роботу телекомунікаційного обладнання після знеструмлення.