Отримувати новини від Укртелеком

Україна, Київ-601, 01601, бульвар Т.Шевченка, 18

01.06.2020

З 1 червня відкрито ще півсотні ЦОА Укртелекому

На початок літа фізичний прийом відвідувачів ведеться у майже 300 центрах  обслуговування абонентів Укртелекому

Оператор розпочав третій етап відновлення фізичного прийому осіб у Центрах обслуговування абонентів у районних та обласних центрах. З червня  відкрито 36 ЦОА у районних центрах та 16  - в обласних. Розташовані вони у містах, де відсутня несприятлива епідеміологічна ситуація та відновлено роботу громадського транспорту.

Всього, станом на початок літа ПАТ «Укртелеком» відновив прийом абонентів у майже 300  центрах обслуговування у різних регіонах країни.

Прийом відвідувачів проходить з дотриманням протиепідемічних заходів: приміщення прибираються з застосуванням дезінфікуючих засобів, а співробітники мають захисні маски та рукавички, антисептик.

Детальна інформація щодо роботи ЦОА доступна на офіційному сайті Укртелекому, у розділі «Центри обслуговування абонентів»

Щодо деяких ЦОА, які розташовано у великих містах чи населених пунктах з несприятливою епідеміологічною ситуацією, або де не працює громадський транспорт, рішення про їх відкриття буде прийматися індивідуально.

Укртелеком пропонує різні канали комунікації, і кожен може звернутися зручним для нього способом:

• контакт-центр 0 800 506 800, працює цілодобово (дзвінки безкоштовні з мобільних та стаціонарних телефонів)
  • форма зворотного зв'язку на офіційному сайті https://ukrtelecom.ua/help/
  • сторінка у соц мережі https://www.facebook.com/Ukrtelecom/ (у приватні повідомлення)
  • заявку на ремонт телефону можна зробити за номером 0 800 506 508 (дзвінки безкоштовні з мобільних та стаціонарних телефонів).